English Bulgarian German

Добре дошли в Salonika Battlefield Tours, вашия пръв доставчик на екскурзии с водач на Солунското бойно поле от Първата световна война.

Нашия ТАИЛОРЕД екскурзии из бойните полета проучват историческата, стратегическата и тактическата страна на главните битки които са се водили в Македония в периода от 1915 до 1918 година.Също така те ни претставят богатия сценарий и култура на Балканите.

По време на екскурзията ще ви се осигури личен маршрут, бюлетини с информации, мапи и фотоснимки.Всички тези ресурси имат цел да ви доставят информационнен и интерактивен опит.Нашите организирани “пакети” също включват настаняване в хотел, ядене в ресторан както и пикник обяди в природа.

Нашите английско,немско,бъгарско говорещи водачи доставят детайлно местно познание неопходимо за тримата водачи които ще ве водят из мястото на екскурзията.Пожелно е да се притежават потребните изисквания където ние ще можем да се заемем с изследванията и проучванията които ще се от ваша полза.Всички наши водачи са със широки познания, услужливи и любезни и всички обезпечават прекрасна пътуваща компания.

Великите военни бойни полета в Македония се между най-запазените и най-съхраняваните в Европа.Разходката между сегашните безшумни и надземни окопи и изкопини претставят историята жива.За всеки които има нещо общо с Балканския фронт или дори показва общ интерес от военната история, посещението на бойните полета в Македония е съществено и незаборавимо преживяване.